Brands 品牌

Games 遊戲 lakeshore

TC00132

魔力橋數字牌遊戲-豪華版 / Rummikub Select

  • Age 年齡

    Age 7-12

  • Weight 重量

    0.00

  • Retail Price 零售價

    389.90

  • Description 內容

    The advanced version of My First Rummikub. Players are to form a Run from at least 3 number tiles in one minute. The first one who runs out with the number tiles will win the game.

    此乃數字排序遊戲的進階版。參加者需在一分鐘的時限內,順序排出由3個或以上數字磚構成的組合,最快打完手上的數字牌便能勝出。

    Rummikub乃全球暢銷家庭遊戲之一,過程既剌激又好玩,是鍛鍊邏輯思維最佳的數字遊戲,同時榮穫多項國際遊戲大獎。
    參加者需在一分鐘的時限內,將手中及桌上的數字磚順序排出由3個或以上構成的組合,最快打完手上的數字牌便能勝出。
    遊戲配件:106塊膠磚牌(包括4種不同顏色的1-13數字牌、2塊百搭牌)、4個膠磚牌座及詳細說明書



Designed by Onemore limited http://onemore.com.hk